Kako razgovarati sa djevojkom da ona pristane na sastanak?

Kako razgovarati sa djevojkom da ona pristane na sastanak?
Kako razgovarati sa djevojkom da ona pristane na sastanak?
Anonim

Intriga je glavna komponenta SMS komunikacije. SMS prepiska sa devojkom može dovesti do neočekivanih rezultata. Razlikuje se od komunikacije uživo, jer ovdje svaka riječ ima značenje.

Kako razgovarati sa djevojkom da ona ode na spoj s tobom? Ovo pitanje zabrinjava mnoge momke. Vjerovatno je svako iskusio situaciju kada ne znate

SMS dopisivanje sa devojkom
SMS dopisivanje sa devojkom

kako poslati poruku djevojci da je pozovem na prvi spoj.

Samo zato što vam je djevojka dala svoj broj telefona ne znači da vas želi upoznati. Upravo ti je dala priliku da osvojiš njenu naklonost. A ako to ne učinite, neko drugi će zauzeti vaše mjesto. Postoji nekoliko neizgovorenih pravila koja odgovaraju na pitanje "Kako poslati poruku djevojci?"

Morate biti originalni i izbjegavati šablonske SMS-ove poput “Kako si?”, “Nedostaješ li?”. Morate udariti djevojku od prve poruke. Prva poruka bi trebala biti radikalno drugačija od ostalih i privući njenu pažnju. Veoma dobar trik je šala, nasmejaće devojku i razveseliti je.

Ne piši previše o sebi, ne pričaj o tim danimakada se niste videli. Sačekajte dok vas djevojka ne pita za vaše afere i raspoloženje.

Ne šaljite djevojci poruku da je lijepa i da vam se sviđa. Nemojte precijeniti njeno samopoštovanje, bolje je prema njoj se odnositi neutralno. Neka misli da ste popularni kod suprotnog pola i da nećete dugo čekati na njen odgovor. Ako djevojci date komplimente, ona će vas odbiti. Samo nesigurni momci pokušavaju da zavedu djevojku svojim divljenjem njenoj ljepoti.

Dopisivanje sa devojkom
Dopisivanje sa devojkom

Postavljajte pitanja na koja ćete dobiti otvoren odgovor. Bolje je pisati rečenice potvrdno, a ne one koje se završavaju upitnikom. Ovo poslednje izgleda kao molba, a momak o kome sanja neće od nje tražiti ništa. Djevojke cijene mušku hrabrost i samopouzdanje.

Ne odgađajte slanje poruka. Od prve poruke mora se odrediti cilj. Duga SMS poruka može dosaditi djevojci.

Napišite šta vam se ne sviđa na njoj. To je može povrijediti i izazvati emocije, tada će i sama htjeti voditi dijalog. Dalje je bolje sve svesti na šalu.

Ne pričajte previše o sebi. U nekim frazama navedite svoje pluseve, ali se nemojte hvaliti svojim autom ili stanom. Pišite o tome u nagoveštajima, to će više napaliti devojku.

kako razgovarati sa djevojkom
kako razgovarati sa djevojkom

Izgradite dijalog tako da ne dobijete "Ne" kao odgovor. Zato nemojte nuditi da se nađete za vikend. Možda joj je ovaj dan već uzet. Izbjegavajte ona pitanja koja mogu dobiti negativan odgovor.

Ako djevojka nijeodgovori na vašu poruku, napišite sljedeći dan.

Ne odgovarajte odmah na poruke djevojke, sačekajte nekoliko minuta. Bolje je da ne sumnja da ti se sviđa. Djevojke vole da osvajaju pažnju momaka.

Postoji mnogo načina da je isprovocirate na odgovor. Na primjer, napišite: „Potpuno sam te zaboravio! Kako si?”.

Ne krivite je što vam nije odgovorila. Ne pitajte zašto vas ignoriše.

Ne morate kopirati poruke u ovom članku. Možete izmisliti svoje. Za momka je glavno da pokaže da nije opterećen mislima o njoj. Nemojte dugo razmišljati kako da se dopisujete sa djevojkom, već budite hrabriji!

Preporučuje se: